Контролни панели

Hub е контролния панел на системата за сигурност. Хъбът управлява всички устройства на Ajax, включва и обезоръжава имота и в случай на заплаха уведомява охранителната фирма, както и вас.

Hub 2 Plus
  • Ethernet
  • LTE
  • Wi-Fi
Hub 2
  • Ethernet
  • 2G

Hub Plus
  • Ethernet
  • Wi-Fi
  • 2G / 3G
Hub
  • Ethernet
  • 2G

Удължители на обхвата

Удължителят на радиосигнала ReX разширява границите на защитената зона, позволявайки на Ajax да защити големи производствени предприятия, многоетажни офиси и имоти.

ReX

Вътрешна сигурност

Детекторите разпознават незабавно заплахите: отваряне на вратата, счупване на прозорци и наличие на нарушители в помещенията. Използвайте детектори MotionCam, за да видите причината за алармата за движение.
MotionCam
MotionProtect
MotionProtect Plus
CombiProtect
MotionProtect Curtain
DoorProtect
DoorProtect Plus
GlassProtect

Външна сигурност

Детекторите на открито идентифицират нарушение от първата стъпка на вашата територия. Дори ако някой се изкачи през ограда или се опита да надникне през прозорец, детекторите на Ajax включват алармата мигновено.

MotionProtect Outdoor
Hood for MotionProtect Outdoor

Откриване на пожар

Пожарните детектори предпазват вас и вашите вещи от пожар, като реагират незабавно на дим или рязко повишаване на температурата. Освен това FireProtect Plus може да предотврати отравяне с въглероден окис. Пожарните детектори Ajax могат да работят независимо от системата за сигурност.

FireProtect
FireProtect Plus

Предотвратяване на наводнения

Детекторът за наводнение идентифицира счупване на тръбата, изтичане на пералня или съдомиялна машина. LeaksProtect включва алармата с първите знаци за наводнение и ви уведомява, когато водата изсъхне.

LeaksProtect

Клавиатура, дистанционно и паник бутон

Въоръжете помещенията, отворете вратите и изключете осветлението с едно докосване. И ако сте заплашени, използвайте паник бутона, за да извикате помощ и да уведомите семейството си за опасността.

DoubleButton
Button
Holder for Button/DoubleButton
SpaceControl
KeyPad

Сирени

Сирените плашат натрапниците със силна аларма и привличат вниманието на съседите.

HomeSiren
StreetSiren

Автоматизация

Интелигентните контакти и релета ви позволяват да контролирате и автоматизирате електрически брави, порти, котли и други уреди с помощта на приложенията Ajax. Използвайте сценарии, за да настроите работните потоци за автоматизация по график или в отговор на аларми на детектора и промени в системните режими.

Socket
WallSwitch
Relay

Интеграционни модули

Интеграционните модули позволяват свързване на детектори на трети страни към Ajax и обратно: интегриране на устройства Ajax към други системи.

MultiTransmitter
Transmitter
uartBridge
ocBridge Plus

Захранващи блокове

Елементи, които позволяват свързване на централните панели към мрежи с ниско напрежение или използване на външна батерия.

6V захранване

за Hub 2 / Hub 2 Plus

12V захранване

за Hub / Hub Plus / ReX

12V захранване

за Hub 2