Apple сервиз

Ремонт на всички модели Apple  устройства от сериите Mac, iPhone, iPod и iPad. Предлагаме БЕЗПЛАТНА диагностика на проблема преди осъществяване на поправката.

Срокът за извършване на даден ремонт зависи от състоянието на устройството.

Ремонт на Mac

Сервиз на MacPro, MacBook Pro, MacMini, MacMini Server и iMac. Професионално решаване на всеки хардуерен и софтуерен проблем с БЕЗПЛАТНА диагностика.

Както и качествена и надеждна подмяна на всеки компонент. Използваните резервните части за Apple iPhone са оригинални  или съвместими  в зависимост от ПРЕДПОЧИТАНИЕТО на клиента.

Ремонт на iPhone

Сервиз на цялата серия модели iPhone телефони.
Професионално решаване на всеки хардуерен и софтуерен проблем с БЕЗПЛАТНА диагностика. Както и качествена и надеждна подмяна на всеки компонент.
Използваните резервните части за Apple iPhone са оригинални  или съвместими  в зависимост от ПРЕДПОЧИТАНИЕТО на клиента.

Ремонт на iPad

Сервиз на цялата серия модели iPad. Професионално решаване на всеки хардуерен и софтуерен проблем с БЕЗПЛАТНА диагностика. Както и качествена и надеждна подмяна на всеки компонент. Използваните резервните части за Apple iPad са оригинални  или съвместими  в зависимост от ПРЕДПОЧИТАНИЕТО на клиента.

Optimized with PageSpeed Ninja