Main menu

Ние изработваме индивидуални проекти и избираме за нашите клиенти най-подходящите продукти в зависимост от бюджета, отделен за проекта. Предлагаме високотехнологични цифрови системи за видеонаблюдение, най-ново поколение IP мрежови камери, както и аналогови камери. Гарантираме за всяка изградена от нас система дълготрайна надеждност. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект, поддръжка на вече изградена система за наблюдение и следгаранционна поддръжка на всяка система. Всички системи, създадени от нас, имат функционалността да се наблюдават и контролират дистанционно през интернет, независимо къде са. Нужно е само да имате компютър и интернет.

Няколко варианти на камери които предлагаме:

- Фиксиран обектив -

Стандартен корпус за куполни камери, снабдени с 36IRs и стандартен 3,6 мм широкоъгълен обектив, това е идеалено решение за повечето жилищни приложения.

- Варифокален обектив -

Тази куполна камера разполага с набор увеличение и задаване на опция за фокусиране вградена в самата камера. Те идват стандартно с 46IR което е надстройка от 36IR на фиксиран обектив.

- Фиксиран обектив -

Камера за външен монтаж , снабдени с 36IRs и стандартен 3,6 мм широкоъгълен обектив.

- Варифокален обектив -

Камера за външен монтаж, разполага с набор увеличение и задаване на опция за фокусиране вградена в самата камера. С по-ярка картина през ноща с помоща на 72IRs!

- Mini Universal Hidden Cam -

Тази камера е идеална за много тайни приложения.

- Панорамна камера тип рибено око -


Обхват на видимост 360°. Има LED подсветка за нощно виждане до 15-20м. Алуминиев корпус подходящ за външен монтаж. Fish Eye технологията позволява изключително широк ъгъл на заснемане.

- Hidden Camera Detector Smoke -

Скрита камера в имитация на датчик за дим.
Скрита камера в имитация на охранителен обемен датчик за движение

- PTZ (Pan / Tilt / Zoom) Camera -

Високоскоростна куполна камера, която може да се върти по 2 оси - Pan – хоризонтално (обикновено 360°) и Tilt – вертикално (обикновено 0-90°), както и Zoom – възможност за зумиране (оптическо увеличение), примерно 12x (пъти), 22x, 36x и т.н.

- Бокс камера -

Висококачествени професионални камери, които могат да бъдат модифицирани чрез добавянето на допълнителен обектив. Също така могат да се монтират в Алуминиев кожух за външен монтаж.

Варифокален обектив с фиксиран ирис за Box камери Варифокален обектив с автоматичен ирис за Box камери
- РЕЗОЛЮЦИЯ -

- DVR -

Цифровият видео рекордер или накратко DVR (Digital Video Recorder) е устройство, което се използва за запис на изображения и видео за гледане по-късно. DVR записва данните цифрово на твърд диск или карта с памет. DVR-и идват със специален софтуер, който ви позволява да гледате видео картината от разстояние, през стандартна интернет връзка.

- NVR -

Те осигуряват независимост и автономност на системата, а вградената операционна система предоставя множестов аналитични функции, освен извършването на запис, неговия преглед и визуализиране на случващото се в реално време. NVR Рекордерите могат да засичат движение, да известяват при алармени събития, а някои модели от по-високия клас могат да броят влизащи и излизащи обекти, да водят регистър на номерата на автомобили, да алармират при преминаването на определена граница и др.

DVR платките/картите/

Са независими модули, които се монтират към дънната платка на компютъра. Основната функция, която имат в системата за видеонаблюдение, е да приемат сигналите излъчвани от охранителните камери. С помощта на DVR карта компютъра обработва и записва тези сигнали на твърдия диск или на външно записващо устройство.

 

Facebook

google+